Inspiration, News

2 years of KC Art of Writing: όταν εκείνο που αγαπάς γίνεται τρόπος ζωής!

Σαν σήμερα, πριν από δύο χρόνια, τη παραμονή των Χριστουγέννων ξεκίνησε δυναμικά η ιστοσελίδα αρθρογραφίας μου: KC Art of Writing, την οποία είχα δημιουργήσει τον Νοέμβριο του 2018. Από τότε (και μέχρι στιγμής) κατάφερα όχι μόνο να εξειδικευτώ αρκετά στο τομέα της αρθρογραφίας αλλά και να εμπλουτίσω τις γνώσεις και να καλλιεργήσω τη κριτική μου σκέψη. Ωστόσο, το 2020 ήταν μια δύσκολη και επίπονη χρονιά για όλους μας καθώς δοκιμάστηκε (και εξακολουθεί να δοκιμάζεται) η υπομονή, η αντοχή, η πίστη και οι δυνάμεις μας.

Επιπλέον, η φετινή χρονιά είχε επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τον ελεύθερο μου χρόνο, καθώς εξαιτίας της πανδημίας του Κορωνοϊού, το πανεπιστήμιο μου (αλλά και όλα τα πανεπιστήμια στο κόσμο) είχε κλείσει. Σαν αποτέλεσμα, είχα το τριπλάσιο φόρτο εργασίας. Θυμάμαι, ότι από το πρωί μέχρι το βράδυ βρισκόμουν μπροστά από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, παρακολουθώντας διαδικτυακά μαθήματα, διαβάζοντας, κάνοντας εργασίες και εξετάσεις. Εξαιτίας αυτού, δεν έβρισκα χρόνο για να γράψω κάποιο άρθρο αλλά και ούτε προσωπικό χρόνο για μένα αφού ήμουν κυριολεκτικά πνιγμένη μέσα στα διαβάσματα και τα βιβλία. Από εκεί που έγραφα (μέχρι πέρσι) ένα με δύο άρθρα την εβδομάδα, από τον Μάρτιο του 2020 (και μετά) έκανα και δημοσίευα ένα με δύο άρθρα κάθε περίπου δύο μήνες. Το συγκεκριμένο γεγονός με είχε στεναχωρήσει πολύ, γιατί ένιωθα ότι έχανα ένα κομμάτι από τον εαυτό μου.

Η αρθρογραφία αγαπητοί αναγνώστες είναι ένα μέσο το οποίο μου επιτρέπει να εκφράσω τις σκέψεις, τα συναισθήματα μου αλλά και να εμπνεύσω τον κόσμο. Είναι το πάθος και ο τρόπος ζωής μου χωρίς υπερβολή! Είναι κάτι το οποίο αγάπησα από τη πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με το αντικείμενο, μου έδωσε περισσότερο νόημα και ενίσχυσε σημαντικά την αυτοπεποίθηση μου. Μπορεί να κάνω πολύ καιρό στο να γράψω κάποιο άρθρο όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρατήσω το αντικείμενο της αρθρογραφίας. Γιατί, όσο έχω ακόμα έμπνευση, μεράκι, δημιουργικότητα, φαντασία αλλά και όνειρα, θα συνεχίσω να γράφω και να εμπνέω τον κόσμο μέσα από τα άρθρα και τη συγγραφή μου. Η ημέρα που θα σταματήσω να γράφω άρθρα, θα είναι εκείνη που θα έχει χαθεί το νόημα και ένα κομμάτι από τη ζωή μου!

Επιπλέον, κάτι που αξίζει να αναφέρω είναι ότι και φέτος είχα τη τιμή και τη χαρά να πάρω συνέντευξη σε άτομα τα οποία ασχολούνται με όμορφες και δημιουργικές δραστηριότητες. Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα κορίτσια της ραδιοφωνικής εκπομπής του »A Cup of Art’‘ και τη Κα. Μαρία Ιωάννου που έδειξαν εμπιστοσύνη σε μένα και στη δουλειά μου.

Ακόμη, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με στηρίζετε, που διαβάζετε τα άρθρα μου και που με αγκαλιάσατε από τη πρώτη κιόλας στιγμή. Η υπόσχεση μου προς εσάς είναι να συνεχίσω τη δημιουργική δουλειά αλλά και να σας εμπνέω μέσα από τη συγγραφή μου. Το KC Art of Writing έχει γίνει πλέον τρόπος ζωής και θα ακολουθήσουν περισσότερα άρθρα σύντομα γεμάτα οίστρο και δημιουργικότητα.

Η πανδημία του Κορωνοϊού είναι μια μπόρα, μια δυσκολία δηλαδή που θα ξεπεράσουμε όλοι μας αργά ή γρήγορα μένοντας ενωμένοι και διατηρώντας το κεφάλι ψηλά! Να θυμάστε φίλες και φίλοι ότι ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται!

Σας ευχαριστώ όλους ξανά και σας εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδίας μου Καλά Χριστούγεννα πάντοτε με υγεία, χαρά και ευτυχία!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s